Lucrează cu mine

Putem lucra împreună:

01.

Consultaţie gratuită

Îţi ofer 40 minute pentru a discuta ce anume îţi doreşti să organizezi, pentru a face un plan şi a lucra împreună pentru spaţiul tău mult visat.

02.

Organizare rezidenţială

Transformăm împreună, casa ta, într-un cămin care te îmbrăţişează şi îţi oferă bucurie. Fiecare încăpere este importantă, fiecare dulap, fiecare sertar. Rolul meu este să te ajut să eficientizezi spaţiul din locuinţa ta, să ştii exact unde găseşti toate lucrurile şi să conșientizezi care dintre obiectele din jur îţi sunt necesare cu adevărat. Îţi prezint tehnici de împăturire, de organizare, îţi aşez eficient şi la îndemână fiecare lucru.

03.

Organizarea spaţiului de lucru
(birouri, arhive, ateliere)

Rezultatul acestui proces este un spaţiu de lucru eficient. Cum se poate face asta? Prin instalarea sistemelor de organizare care să te ajute să eficientizezi timpul la maxim.

“Aprind lumina” acolo unde totul pare că este înghiţit de haos!

04.

Asistenţă la relocare
(rezidenţială sau spaţii de lucru)

Cum ar fi să elimini presiunea şi stresul specifice relocarii, bucurandu-te astfel de o tranziţie uşoară de la o casă la alta sau de la un spaţiu de lucru la altul? Este foarte important să ştii cu ce să începi împachetatul, să ştii în ce cutie să acomodezi lucrurile şi mai ales să te simţi în noul spaţiu, acasă, cât mai repede şi fără mari eforturi din partea ta.